Välj en sida

Webbstrategi 2023 – Syns i flera kanaler

mar 3, 2023

Här kommer några bra punkter för en webbstrategi för 2023. Kanske det viktigaste att jobba med Innehållet som publiceras i rätt kanal och som är anpassat till målgruppen.

Bli synlig i sökmotorer med SEO-insatser

Se till att bekanta dig med SEO – det vill säga sökordsoptimering. Viktiga sökord bör ingå i rubriker, ingress och brödtext. Jobba med ett starkt och fylligt innehåll som är välskrivet.

Innehållsmarknadsföring – en grund för att nå ut!

Innehållsmarknadsföring, även kallat content marketing, handlar om att skapa relevant innehåll, vanligtvis i form av text, gärna redaktionell ton. Det betyder att du skapar kommunikationsinnehåll som attraherar just den målgrupp du vill nå med din produkt eller tjänst.

Finns visuellt material – Satsa på Instagram

Instagram är en mycket visuell marknadsföringskanal för ditt företag med en möjlighet att bygga en lojal publik som växer med ditt företag. Faktum är att över 500 miljoner Instagramanvändare använder i appen varje dag.

Linkedin – Pålitligt och seriöst

Linkedin är en webbtjänst och socialt nätverk ägt av Microsoft där man kan sköta sitt professionella nätverk. Linkedin lanserades 2003. Idag har LinkedIn flera hundra miljoner användare och är kanske det mest perfekta professionella nätverkandet.

En sak är säker när det kommer till webbstrategi för 2023

Om sätter en plan, strategi och tillsätter resurser som kommer det löna sig!

Webbstrategi 2022 – Se till att få med SEO i din strategi

Här listar vi några av de viktigaste SEO-trenderna att hålla koll på för din webbstrategi. 1. Att ha med SEO i din budget! Så krasst är det, många företag har inte ens en tydlig post i sin marknadsplan eller budget för SEO, tyvärr blir det ofta bara en slant om det...

läs mer

En webbstrategi för 2022 vad bör den innehålla?

Vad är en webbstrategi? En effektiv webbstrategi bygger på att stödja affärsidén och leverera rätt budskap, till rätt kund och vid rätt tidpunkt. Börja med att inventera hur din webbplats fungerar. Hur ser situationen ut idag och vad är visionen. En bra webbplats ska...

läs mer

5 enkla tips hur man tar fram en webbstrategi

Med en webbstrategi blir det enklare att fokusera på rätt saker och genomföra digitala satsningar som hjälper dig nå dina verksamhetsmål. En webbstrategi bör skräddarsys för att passa och de som utnyttjar den på ett korrekt sätt får flera fördelar. Webben har dessutom...

läs mer

Webbstrategi – Börja med varumärke och målgrupp

Webbstrategi – Börja med varumärke och målgrupp Eftersom det är logotypen och varumärket som bär företaget så måste varje strategi för marknadsföring börja med att definiera varumärket och de olika målgrupper som finns. Ett starkt varumärke stärker din position och...

läs mer