Välj en sida

Webbstrategi – Börja med varumärke och målgrupp

okt 12, 2021

Webbstrategi – Börja med varumärke och målgrupp

Eftersom det är logotypen och varumärket som bär företaget så måste varje strategi för marknadsföring börja med att definiera varumärket och de olika målgrupper som finns.

  Ett starkt varumärke stärker din position och gör att du säljer mer!

  På många sätt så handlar allt i ditt varumärkesbyggande om att positionering i förhållande till dina konkurrenter och hos din målgrupp. Låt det återkomma i alla kanaler: hemsida, marknadsföring, sociala medier, kontakterna med kunden och allt ni gör.

  Lika viktigt är det att dina anställda är engagerade och stärker den bild ni vill förmedla om ert företag till omvärlden. Var konsekvent i all er kommunikation!

  Webbstrategi 2023 – Syns i flera kanaler

  Här kommer några bra punkter för en webbstrategi för 2023. Kanske det viktigaste att jobba med Innehållet som publiceras i rätt kanal och som är anpassat till målgruppen. Bli synlig i sökmotorer med SEO-insatser Se till att bekanta dig med SEO – det vill säga...

  läs mer

  Webbstrategi 2022 – Se till att få med SEO i din strategi

  Här listar vi några av de viktigaste SEO-trenderna att hålla koll på för din webbstrategi. 1. Att ha med SEO i din budget! Så krasst är det, många företag har inte ens en tydlig post i sin marknadsplan eller budget för SEO, tyvärr blir det ofta bara en slant om det...

  läs mer

  En webbstrategi för 2022 vad bör den innehålla?

  Vad är en webbstrategi? En effektiv webbstrategi bygger på att stödja affärsidén och leverera rätt budskap, till rätt kund och vid rätt tidpunkt. Börja med att inventera hur din webbplats fungerar. Hur ser situationen ut idag och vad är visionen. En bra webbplats ska...

  läs mer

  5 enkla tips hur man tar fram en webbstrategi

  Med en webbstrategi blir det enklare att fokusera på rätt saker och genomföra digitala satsningar som hjälper dig nå dina verksamhetsmål. En webbstrategi bör skräddarsys för att passa och de som utnyttjar den på ett korrekt sätt får flera fördelar. Webben har dessutom...

  läs mer